Om MASTERBED

Sengens primære opgave er at give dig den støtte, aflastning og komfort, du har brug for, når du sover. 1/3 af livet tilbringes i sengen, så den er uden tvivl det vigtigste møbel i hjemmet. Når du sover genoplader og restituerer din krop – en god søvn er derfor en afgørende faktor for energi, overskud og velvære i hverdagen.

Soveværelset bliver i større grad brugt som et opholdsrum og derfor er et godt design en vigtig faktor, når der skal købes ny seng. MASTERBED er dansk designet, har rene og enkle linjer og en god komfort.

 

MASTERBED luksus

MASTERBED er luksussenge, hvor der ikke er sparet på detaljerne. Med en MASTERBED seng går du ikke på kompromis med hverken kvalitet, design eller komfort.

 

MASTERBED standard

MASTERBED standard kollektionen er til den mere prisbevidste forbruger. Du får lidt mindre luksus og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

MASTERBED Tilbehør

Der er masser af skønt tilbehør til MASTERBED kollektionen. Der fås et flot udvalg af gavle og der er et bredt udvalg af ben og hjul. Du kan således kombinere og designe dit helt eget udtryk på din seng. Derudover findes der et ergonomisk pudeprogram med flere varianter.